It’s Easy Being Green - Magda Barceló
206
post-template-default,single,single-post,postid-206,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

It’s Easy Being Green

It’s Easy Being Green

Paul Krugman s’anticipa al proper debat calent als Estats Units, anunciant un risc de polarització similar al de la reforma de la sanitat. En aquest sentit, faccions republicanes volen utilitzar l’argument que els americans no poden assumir l’elevat cost de reduïr les emissions que augmenten l’efecte hivernacle. Amb sobrada evidència, l’article conclou que és tan absurd negar el canvi climàtic com argumentar que no es pot asumir la inversió en una economia més neta. Brillant avís a navegants per totes les economies desenvolupades.

Llegir article complert a: Op-Ed Columnist – It’s Easy Being Green – NYTimes.com.

No Comments

Post A Comment