The danger of single story - Magda Barceló
275
post-template-default,single,single-post,postid-275,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

The danger of single story

The danger of single story

[ted id=652]

Single story, prejudicis o biaixos. Vers persones, col·lectius, classes, ètnies, gèneres,  països i un llarg etcètera.  L’escriptora nigeriana Chimamanda Adichie recrea des de les seves arrels i les múltiples identitats, l’abús de les “single stories” i els efectes perversos que tenen en qui les rep.

Ella mateixa esdevé un qüestionament brillant a la “single story” que tenim de Nigèria i d’Àfrica en general. I el seu posicionament, com les seves noveles, demostren que les històries també poden alliberar. Poden empoderar.

No Comments

Post A Comment