Racó dels somnis a Innsbruck - Magda Barceló
147
post-template-default,single,single-post,postid-147,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Racó dels somnis a Innsbruck

Racó dels somnis a Innsbruck

DSC03962Fa no gaire, vaig finalitzar un procés de coaching en el que calia idear un projecte solidari amb els membres del grup. Després de donar-hi molts tombs i valorar diferents idees, ens vàrem decidir per la idea de crear un Racó dels Somnis, un espai de lectura i reflexió obert a tothom en un racó cèntric de la ciutat. Quina sorpresa quan la setmana passada, el 22 d’agost em trobava amb aquesta idea materialitzada al centre d’Innsbruck a la plaça del Tirolès Landestheater. DSC03959I és que a Àustria sembla que la meteorologia no és un fre a la gestió creativa de l’espai públic, amb iniciatives que fomenten la cultura i la convivència.

Trobant-se Espanya, amb uns índex de lectura encara lluny de la mitja europea —un 60% de la població llegeix freqüentment front a un 70% a la UE,  segons l’informe “Hábitos de Lectura y Compra de Libros en España 2007” de la Federación de Gremios de Editores de España—, idees com aquestes podrien ser replicades arreu del país.

1 Comentari

Publica un comentari