Dia internacional pel respecte i tracte digne a les dones - Magda Barceló
361
post-template-default,single,single-post,postid-361,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Dia internacional pel respecte i tracte digne a les dones

Dia internacional pel respecte i tracte digne a les dones

Avui és el dia internacional contra la violència de gènere.

L’ establiment de dies internacionals és un fet positiu, ja que contribueix a visibilitzar realitats que d’altra banda resten poc visibles la major part de l’any.  Per tant, els dies internacionals contribueixen a la sensibilització de temes tan greus com la violència vers les dones, epidèmia greument extesa en tot el món, fruit de desigualtats de gènere i socials, en forma de múltiples vessants: violència de guerra, violència masclista, prostitució, i un trist i llarg etcètera.

Malgrat això, el cúmul d’articles, jornades, discursos, conferències, poden contribuir a l’efecte contrari que és saturar. A més a més segons teoria de PNL allò en què ens centrem, ho fem créixer.

Per això, l’he decidit rebatejar en positiu com el dia internacional pel respecte i tracte digne a les dones.

No hi ha comentaris

Publica un comentari