Curs de Presencing i Teoria U el 8 i 9 de Maig a la Fundació Rovira i Virgili - Magda Barceló
708
post-template-default,single,single-post,postid-708,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Curs de Presencing i Teoria U el 8 i 9 de Maig a la Fundació Rovira i Virgili

Curs de Presencing i Teoria U el 8 i 9 de Maig a la Fundació Rovira i Virgili

Després de l’èxit del taller de Lideratge Participatiu de l’any passat, la Fundació URV i CEICS continuen donant suport a la potenciació de la Intel·ligència Col·lectiva al territori. És per això que aquest proper maig realitzarem dos tallers més. Una segona edició en tancat per personal docent i directiu de la URV del taller de Lideratge Participatiu i un nou taller sobre Presencing i Teoria U: Lideratge Col·lectiu per la Innovació i el Canvi Profund.

Mentre que el primer té un enfoc centrat en l’escolta, el diàleg i la comunicació, el taller de Presencing es centra en la metodologia pionera desenvolupada pel Presencing Institute. Res millor que les paraules del seu fundador i professor sénior del MIT, Otto Scharmer per descriure el Presencing:”Teoria U dóna llum a una dimensió amagada del lideratge – el lloc interior des del qual els líders operen. Realitzar transformacions profundes no només requereix un canvi de mentalitat, sinó que requereix un canvi profund de la pròpia voluntat i un canvi en l’obertura del cor. He anomenat a aquesta transformació “Presencing”. Una combinació de les paraules estar present i sentir. Presenciar, significa accedir a un intens estat d’atenció que permet a les persones i als grups d’operar des d’un espai futur de possibilitat que vol emergir. Ser capaços de facilitar aquest canvi, és ben bé l’essència del lideratge dels nostres dies ”

 

No hi ha comentaris

Publica un comentari