Racó dels somnis a Innsbruck

/ / Uncategorized

DSC03962Fa no gaire, vaig finalitzar un procés de coaching en el que calia idear un projecte solidari amb els membres del grup. Després de donar-hi molts tombs i valorar diferents idees, ens vàrem decidir per la idea de crear un Racó dels Somnis, un espai de lectura i reflexió obert a tothom en un racó cèntric de la ciutat. Quina sorpresa quan la setmana passada, el 22 d’agost em trobava amb aquesta idea materialitzada al centre d’Innsbruck a la plaça del Tirolès Landestheater. DSC03959I és que a Àustria sembla que la meteorologia no és un fre a la gestió creativa de l’espai públic, amb iniciatives que fomenten la cultura i la convivència.

Trobant-se Espanya, amb uns índex de lectura encara lluny de la mitja europea —un 60% de la població llegeix freqüentment front a un 70% a la UE,  segons l’informe “Hábitos de Lectura y Compra de Libros en España 2007” de la Federación de Gremios de Editores de España—, idees com aquestes podrien ser replicades arreu del país.

1 Comment to “ Racó dels somnis a Innsbruck”

  1. Inma says :Respon

    Magda qué interessant que trobis a Innsbruck l’anomenat Racó dels Somnis, a les fotos dona molt bona impressió. Gràcis per compartir-ho.
    Felicitats pelts teus articles…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *