Neix el distintiu “Igualdad en la Empresa”

/ / better and better

Amb el distintiu “Igualdad en la Empresa” el Ministeri d’Igualtat continua amb el desplegamant de la llei 3/2007 avançant en el reconeixement de les empreses compromeses amb la igualtat d’oportunitats.

Actualment, les empreses que tenen un pla d’igualtat i desenvolupen polítiques sobre el tema ja compten amb més puntuació alhora d’accedir a contractació pública i subvencions. Aquest distintiu va un pas més endavant, amb l’objectiu de ser  emprat per fins comercials i publicitaris, i així esdevindre un exemple per altres empreses en temes d’igualtat, i una font d’informació en temes de resposabilitat social pels diferents stakeholders de l’empresa (clients/es, treballadors/es,…).

El termini de presentació de sol·licituds pel distintiu finalitza el 10 de juny de 2010.

Per més informació sobre el distintiu cliqueu aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.