Neix el distintiu “Igualdad en la Empresa”

/ / better and better

Amb el distintiu “Igualdad en la Empresa” el Ministeri d’Igualtat continua amb el desplegamant de la llei 3/2007 avançant en el reconeixement de les empreses compromeses amb la igualtat d’oportunitats.

Actualment, les empreses que tenen un pla d’igualtat i desenvolupen polítiques sobre el tema ja compten amb més puntuació alhora d’accedir a contractació pública i subvencions. Aquest distintiu va un pas més endavant, amb l’objectiu de ser  emprat per fins comercials i publicitaris, i així esdevindre un exemple per altres empreses en temes d’igualtat, i una font d’informació en temes de resposabilitat social pels diferents stakeholders de l’empresa (clients/es, treballadors/es,…).

El termini de presentació de sol·licituds pel distintiu finalitza el 10 de juny de 2010.

Per més informació sobre el distintiu cliqueu aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *