Escoltant el teu propòsit veritable…

/ / better and better, Uncategorized

 

Cal que paris molta atenció per escoltar la teva crida veritable, la teva forma d’expressió única. Algú arriba i la seva tasca principal a la vida esdevé recuperar els drets dels pobles indígenes. Algú altre arriba i la seva tasca principal és obrir els ulls a la gent sobre la degradació ambiental. Algú altre arriba i resulta que el seu propòsit és eliminar l’opressió increïble de les dones. No té a veure amb quina cosa és pitjor o quina val més la pena. Cada persona ha de sentir quina és la seva part en el procés d’expressió de la seva compassió. Jo faig aquesta gira. Aquesta és la meva part. No és millor que la teva, només és la meva part. No estic sota la il·lusió que jo tinc un propòsit diferent i honoro els propòsits dels altres, cal que constantment estigui parant atenció per sentir de nou quina és la meva tasca”. Ram Dass.

Me n’he adonat que les majors fonts de frustració han orientat d’alguna forma el meu propòsit. Quan em vaig llicenciar i entrar en el món de l’empresa, el que vaig veure em va inspirar a quasi una dècada més tard a treballar per transformar-ho com consultoria i coaching. Segueixo escoltant per discernir el meu propòsit. I aquest continua a evolucionar.

I et pregunto… Quina és la teva tasca/propòsit en aquest moment? Quines són les majors fonts de frustració a la teva vida? Com poden estar lligades al teu propòsit en aquest món?

Si tens curiositat sobre com el Coaching Integral et pot donar suport en aquest viatge, contacta’m per a una sessió gratuïta de 20 min.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *