Durant el 2018, com continuaràs a desenvolupar-te?

/ / Uncategorized

S’acaba l’any i després de fer cert balanç sobre el que ha estat, el que ha funcionat i el que no, els aprenentatges fets, sentint i expressant agraïment a totes les persones que ho han fet possible,…. em trobo de ple enfocada en el nou any.

Sumat a l’aprenentatge orgànic que m’impregna dia a dia fruit d’acompanyar a persones amb tota la seva complexitat i unicitat, aquest any he fet una aposta forta per integrar el meu desenvolupament adult i com a coach de forma estructurada i periòdica. El resultat? Em sento profundament determinada, preparada i inspirada a continuar a fer el que faig i també m’he fet més conscient sobre el valor inestimable que té invertir en el nostre desenvolupament adult.

Quan dic desenvolupament, sovint s’equipara a aprendre coses noves, tècniques, o habilitats. Això és fantàstic, i tanmateix, quan em refereixo a desenvolupament adult parlo d’una altra cosa. Em refereixo a fer créixer la nostra capacitat mental, cognitiva-emocional, relacional i somàtica, el que inevitablement clarifica el nostre propòsit vital i en facilita la seva manifestació.

La pregunta que et faig és:

Durant el 2018, com continuaràs a desenvolupar-te?

I alguns suggeriments específicament dissenyats per accelerar el teu desenvolupament durant aquest nou any:

Link a programa i inscripcions. 

Link a programa i inscripcions.

  • Coaching individual
    Programa individualitzat d’acompanyament vital, de 5 a 12 mesos de durada. Presencial o per videoconferència.
  • Coaching grupal
    Programa grupal d’acompanyament vital de 5/6 mesos. Presencial o per videoconferència.

T’animo a contactar-me si t’interessa algun d’aquests oferiments, per parlar-ne sense compromís.

Desitjo que gaudeixis plenament del Nadal, tancament i obertura d’any,

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *