T’animes a connectar des de l’autenticitat?

/ / Uncategorized

Inicio l’any convidant-te a participar en el taller lúdic-pràctic “Connectant des de l’autenticitat” on experimentarem l’autenticitat en les interaccions personals a través d’un context especialment dissenyat per cultivar-la. De forma amena i relaxada, explorarem l’autenticitat, la receptivitat i la curiositat ampliant la nostra consciència sobre com relacionem amb nosaltres mateixos i amb els altres.

Data: dimarts 23 de gener de 2018
Horari: 16:00 a 19:00
Preu: gratuït
Lloc: Espai Equilibra, C/Sant Joan, 28, 2n – Reus

Per participar-hi només et cal enviar un correu amb el teu nom a hola@magdabarcelo.com.

Vincle a l’event a Facebook.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *