© 2019 Magda Barceló.

Magda Barceló

T'acompanyo a créixer i a despertar.

Estic convençuda que cadascú de nosaltres està aquí amb un propòsit únic i que manifestar-lo és la nostra responsabilitat més important, amb nosaltres mateixos i amb el món. El meu propòsit té a veure amb acompanyar persones a trobar el seu i a alliberar plenament el potencial que tenen.

Nascuda i criada a Catalunya, Espanya, aviat vaig sentir un fort impuls per viatjar i descobrir nous horitzons. Estudiar idiomes i viure i treballar fora em van ensenyar que tots els llocs són diferents i iguals alhora. Després de casar-me amb el meu company de vida, els meus instints nòmades em van impulsar a explorar diferents camins professionals, des de treballar en màrqueting, exportació i en entitats sense ànim de lucre fins a treballar a Europa i als EUA com a facilitadora i coach de persones i d’organitzacions.

El meu camí s’ha vist marcat per un treball de dins cap enfora. El creixement més fort en el meu desenvolupament personal ha vingut de connectar i guarir ferides, algunes d’elles intergeneracionals, altres d’infantesa i altres de circumstàncies vitals. Algunes d’aquestes ferides són l’assetjament escolar, les dificultats per ser mare, els profunds sentiments de no pertinença i les fortes crisis de parella. Malgrat la por que em despertaven, totes han estat grans mestres.

En l’actualitat visc a Reus, Espanya. M’omple de sentit el temps amb la meva família, el creixement personal, l’escriptura, el ioga i el temps a la natura. 

Bio per mitjans i esdeveniments

Magda Barceló (Reus, 1976) treballa com a coach integral, consultora i facilitadora en els camps del desenvolupament de lideratge i l’aprenentatge organitzacional. La seva passió és ajudar individus i organitzacions a connectar amb el seu propòsit i a manifestar-lo plenament. Desenvolupa la seva professió de coach, facilitadora i consultora a través de la seva marca personal i és consultora sènior de Pluribus Europe, consultoria amb seu a Brussel·les especialitzada a portar la diversitat i la inclusió a organitzacions globals.
És llicenciada en Administració d’Empreses per la Universitat Rovira i Virgili i té un màster en Gènere i Política Social per la LondonSchool of Economics. Està certificada com a coach integral per l’escola New Ventures West i com a facilitadora d’Integral Circling per l’Integral Center dels EUA.

A punt de publicar Da vida a tus sueños. Doce caminos para crecer y despertar (Desclée de Brower), És autora de Tu vida épica. Una hoja de ruta para tomar las riendas de tu vida y liberar la fuerza de tu propósito i coautora dels llibres Gatherings: How to Participate in, Host or Facilitate rEvolutions with Abracadabra i Inclusion Around the Clock.

També ha publicat el poemari De la rauxa i del seny (Ed. Oblicuas), entre altres contes i col·laboracions.

TOP