© 2019 Magda Barceló.

Coaching

Potser la teva vida va com una seda i simplement et sents preparat per a una nova tanda de desenvolupament i d’expansió personals. O potser estàs en plena transició vital intensa i et sents perdut, dubtós, deprimit o bloquejat. Potser necessites nodrir la teva ànima, il·luminar més el teu camí o un acompanyament pràctic per continuar avançant.

Et convido a iniciar el teu procés a través dels meus programes de coaching, una forma accelerada de créixer i aprendre. Durant el temps que treballarem plegats, et proporcionaré un espai conscient i amb una intenció clara perquè puguis donar forma i integrar la teva experiència vital en totes les seves dimensions –mental, física, relacional, emocional i espiritual– i identificar el teu eix de creixement natural. T’ofereixo tres modalitats:

Coaching de símbols

Descobreix informació essencial sobre tu i el teu moment vital a través d’aquesta sessió amb símbols combinada amb el poder dels arquetips, que t’ajudarà a orientar-te a l’hora de determinar els propers passos o prendre decisions. Una eina reveladora per ajustar la orientació de la teva vida i actuar des d’aquest nou espai. Sessió de dues hores.

Coaching individual

El meu programa clàssic de sis mesos, a través del qual ens endinsarem en la teva evolució personal i generarem canvis radicals i profunds que orientaran de ben segur la teva propera dècada.

Coaching grupal

Programa presencial o virtual de 5/6 mesos, per a equips o grups de persones que volen créixer plegats o per temàtica concreta. Grups de 4/8 persones.

Sol·licita una primera sessió gratuïta i aprèn el que el coaching pot fer per tu o pels teus equips. Contacta'm a hola@magdabarcelo.com.

Com funciona?

El meu coaching es desenvolupa a través d’una relació fonamentada en la honestedat i la confiança.
En aquest espai et facilitaré suport i et plantejaré reptes des del respecte i l’amor incondicionals. 

A més a més, gaudiràs de:

 • Pla personalitzat amb propòsit i resultats
 • Sessions periòdiques de coaching
 • Recursos: articles, llibres, vídeos, podcasts

Què pots esperar del coaching?

 • Clarificar la teva visió quan connectis amb el teu propòsit vital
 • Millorar les teves relacions, començant per la relació amb tu mateix
 • Accedir millor a la teva saviesa interior i a la intel·ligència intuïtiva
 • Ser més vital i capaç d’abraçar la vida tal com es presenta
 • Desenvolupar les capacitats que necessites
 • Desenvolupar sistemes que donin suport als teus objectius vitals
 • Aprendre a sostenir nivells de complexitat més elevats

Arlene Bajusz

Washington DC
 • “La Magda Barceló és una coach única i inspiradora. El programa de coaching que vaig fer amb ella m’ha ajudat a preparar el meu cor, la meva ment i la meva ànima per a un gran canvi personal. Ara estic preparada i em sento amb la confiança i l’alegria necessàries per abraçar amb il·lusió aquesta aventura.”

Barbara B.Lawton

Exprofessora de la Càtedra de Gestió de W.Edwards Deming
 • “Tant quan fa de coach com quan facilita, la Magda és capaç de connectar amb les persones en el moment en què es troben i acompanyar-les a trobar el seu camí. La seva experiència global i l’àmplia visió del món de l’empresa i dels reptes socials i ecològics fan de la Magda un actiu valuosíssim.”

Jordi Cartanyà

Cofundador del Co-Evolution Hub
 • “La Magda té el do de crear espais que permeten a les persones i als líders trepitjar terreny desconegut amb confiança i seguretat. Com que connecta amb la persona, el sistema, el moment i el context, la Magda fa possibles transformacions personals i col·lectives profundes.”
TOP